Kdo smo?

Zavod Epiona želi ljudem približati svet arhetipov, simbolov in nezavednega. Ideje želi širiti s pomočjo psihoterapije in svetovanja, ampak tudi delavnic, predavanj in civilne iniciative, ki bi spreminjale miselnost in ljudi privajale na idejo, da je vredno investirati v sebe, spoznati svoje potenciale in živeti polno življenje.

Cilj in namen zavoda je tudi interdisciplinarno sodelovanje različnih posameznikov, podjetnikov in predstavnikov nevladnega sektorja v obalno-kraški regiji in širše, s katerimi delimo podobno vizijo za dobrobit družbe.  Navedeni bodo glede projekt v katerem bodo sodelovali. Vrednote zavoda vključujejo prepričanje, da je v sodelovanju in skupnosti možno narediti marsikaj koristnega tako za posameznika kot družbo.

 
Manca ŠVARA
Ustanoviteljica, direktorica
 

Manca Švara, magistrica umetnosti in specializantka jungovske analitične psihoterapije pri mednarodni zvezi za analitično psihologijo IAAP. V svoje delo vključuje elemente transpersonalne psihoterapije in umetnosti.


Več o Manci na www.mancasvara.si

 

Ivan Levac
Soustanovitevlj zavoda
 

Ivan Levac, fotograf in podjetnik, ki uspešno vodi podjetje Foto Levac v središču Kopra – trgovina in fotografski studio. Deluje tudi kot predsednik kulturnega društva Lilija na Beki, kjer s pomočjo vaške skupnosti organizirajo različne delavnice in koncerte.


Več o Ivanu na www.foto-levac.si.